Forum Strona Główna -> SĘDZIOWIE - OPINIE - POLSKA -> Sędzia Piotr Król Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 

Czy jestes zadowolony z pracy na ringu staffikow Pana Piotra Krola?
TAK
7%
 7%  [ 3 ]
NIE
23%
 23%  [ 9 ]
JEST MI OBOJETNY
5%
 5%  [ 2 ]
NIE DO PRZYJECIA
36%
 36%  [ 14 ]
NIE ZNAM
21%
 21%  [ 8 ]
DOSKONALY SPECJALISTA
5%
 5%  [ 2 ]
Wszystkich Głosów : 38

PostWysłany: Wto 19:38, 29 Gru 2009
Sebastian
~~StaffUser~~
 
Dołączył: 02 Wrz 2007
Posty: 725
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: ON





Martens napisał:
To mnie przeraziliście, bo ja wstępnie planuję u niego debiut - swój i psa Smutny


hehe, śmiało jedź! sam oceń. I tak frekwencja będzie znikoma...tak sądzę...stali bywalcy hihi. Będzie miło! saaami znajomi...znajomych Rotfl Ostatnio sam byłem, stolik był, pełna elegancja...niestety zabrakło tylko pół litra/wody dla moich piesków
Cool /


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 21:05, 29 Gru 2009
Martens
~~StaffUser~~
 
Dołączył: 03 Cze 2009
Posty: 745
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Maków Mazowiecki
Płeć: ONA





Widzę, że najlepiej jechać z dużym dystansem do pana albo wcale Wesoly
Może pojadę, bo mam rzut beretem do NDM i byłby to miły, niewyczerpujący podróżą debiut - zobaczymy.
Na dogomanii opinie o nim, które czytałam były podzielone, choć wszyscy pisali, że bardzo się czepia sposobu wystawiania psa - ale w staffikach widzę, że dobrej opinii nie ma Wesoly


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 21:20, 29 Gru 2009
Sebastian
~~StaffUser~~
 
Dołączył: 02 Wrz 2007
Posty: 725
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: ON





Martens napisał:
Widzę, że najlepiej jechać z dużym dystansem do pana albo wcale Wesoly
Może pojadę, bo mam rzut beretem do NDM i byłby to miły, niewyczerpujący podróżą debiut - zobaczymy.
Na dogomanii opinie o nim, które czytałam były podzielone, choć wszyscy pisali, że bardzo się czepia sposobu wystawiania psa - ale w staffikach widzę, że dobrej opinii nie ma Wesoly


Jak masz blisko- jedź. Każdy swoje zwierzę zna, zna jego wady i zalety. Znamy też wady i zalety naszych konkurentów/ek. I to jest najważniejsze, to stanowi o tym jak w przyszłości losy się potoczą, bynajmniej tak być powinno. Istotny jest fachowy balans między tym co ważne i tym co najważniejsze. Najczęściej sędziowie dostrzegają wszystkie aspekty psa, tak być POWINNO! choć jak znamy życie nie zawsze być musi.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 14:09, 27 Lip 2010
Katarzyna Zygas
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 18 Maj 2007
Posty: 4374
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: warmińsko-mazurskie





opinie na temat sędziego są bardzo rózne ja tylko ze swojej strony mogę napisać kilka podstawowych ważnych punktów których nalezy sie trzymać pokazując psa u tego sedziego :

- pamietać o numerku
- absolutnie nie wolno sie spóxnić
- niedopuszczalne jest równiez pomylenie klas wystawowych
- na ring nalezy wejść wyznaczonym do tego wejściem
- nie wnosić zbędnych akcesoriów (piłki zabawki smaczki)
- nie bawic się na ringu z psem
- i nie dyskutować z sędzią robić to o co prosi w danym momencie

UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!

za spóźnienie i agresywne zachowanie psów wywala z ringu - DYSKWALIFIKACJA


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Sędzia Piotr Król
Forum Strona Główna -> SĘDZIOWIE - OPINIE - POLSKA
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 2 z 2  
Idź do strony Poprzedni  1, 2
  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Regulamin