Forum Strona Główna -> SĘDZIOWIE - OPINIE - POLSKA -> Ciekawostka
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Ciekawostka
PostWysłany: Śro 22:38, 15 Wrz 2010
nelly
@Admin
 
Dołączył: 27 Maj 2008
Posty: 743
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Nysa / Paris
Płeć: ONA





taka tam ciekawostka

[link widoczny dla zalogowanych]


Cytat:

alan hedges Today, 12:30 AM Post #10
The Annan Athritic

Posts:7,578
Group:Super Member
Member#318
Joined:July 7, 2005
I have no idea who the french guy is, but the hungarian guy seems to do a bit of judging the breed and has come up with a few decent ones, so that bit should be interesting.
We are planning to go as well.
As long as the french guy does better than this years polish fella we ( the breed) have half a chance.
The polish fella was absolutely shocking, without doubt the worst judging of the breed I have ever seen, and there has been some serious competition in the race to be the breeds worst judge.
Its the fact that its the World Show that pisses me right off. Folks with absololutely no idea and get to judge a major breed like ours.
Last year one of the guys was getting phone calls in the ring as he hadn't even switched his mobile off!!!
The world is not short of good specialist judges and we and lots of other breeds get clueless all rounders!!!!



View the leader boards @ .... staffordbook.com






cos mi sie wydaje ze komus sie pomylilo w sensie pomylily narodowosci .... chociaz kto wie .... zapytalam sie na forum czy moze podac kto to gdzie i kiedy to bylo... ciekawe czy odpowie...


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 22:46, 15 Wrz 2010
nelly
@Admin
 
Dołączył: 27 Maj 2008
Posty: 743
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Nysa / Paris
Płeć: ONA





hmmm a teraz to juz nie wiem czy sie smiac czy plakac


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 22:46, 15 Wrz 2010
nelly
@Admin
 
Dołączył: 27 Maj 2008
Posty: 743
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Nysa / Paris
Płeć: ONA





hmmm a teraz to juz nie wiem czy sie smiac czy plakac

POTRZEBNA POMOC !!!!!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 22:59, 15 Wrz 2010
lukann
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 01 Lip 2007
Posty: 1522
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: SZCZECIN





jemu chodzilo o sedziego na ostaniej wystawie swiatowej w danii - sedziowal kazimierski suki chyba, ale nie dam glowy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 23:21, 15 Wrz 2010
nelly
@Admin
 
Dołączył: 27 Maj 2008
Posty: 743
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Nysa / Paris
Płeć: ONA





no co ty !!!!
no i pozniej sie dziwic ze mam taka a nie inna opinie w swiecie !!!!!!!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 7:24, 16 Wrz 2010
agneta
#MoOd
 
Dołączył: 28 Kwi 2008
Posty: 6019
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Bychawa





Tak. Andrzej Kaźmierski sędziował suki w Danii (poza klasą szczeniąt).


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 9:54, 16 Wrz 2010
Vorph
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 19 Kwi 2006
Posty: 2264
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gostyń





hehehe, czytałam ten wątek... Szkoda, że właśnie przez takich sędziów opinia o Polsce jest taka, jaka jest Smutny


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 10:31, 16 Wrz 2010
Rudolfina
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 29 Sie 2008
Posty: 1271
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: ONA





ja się nie wypowiem nawet ...


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 10:48, 16 Wrz 2010
nelly
@Admin
 
Dołączył: 27 Maj 2008
Posty: 743
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Nysa / Paris
Płeć: ONA





a jak myslicie ... moznaby to zglosic do naszego ZK ? czy oni cos z tym zrobia ? bo widze ze nawet tu na forum opinie oni nim sa tragiczne...
no zeby tak sie zachowywac na swiatowce ... to poprostu masakra


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 19:45, 16 Wrz 2010
forgeta
~:Friends:~
 
Dołączył: 01 Wrz 2006
Posty: 1611
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Starogard Gd.





ja bym nie przesadzała.
znam opinie o angielskich, niemieckich itd... sędziach równie niepochlebne. Sami przecież oceniamy i naszych i zagranicznych i bardzo różnie.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 20:13, 16 Wrz 2010
lukann
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 01 Lip 2007
Posty: 1522
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: SZCZECIN





tez tak sądzę - nie jeden z angielskich sedziów sie ośmieszył na ringu


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 21:07, 16 Wrz 2010
Rudolfina
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 29 Sie 2008
Posty: 1271
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: ONA





a to juz inna sprawa - kiedy byłam na mini wyprawie w Holandii też cieszyli się z angielskiego sędziego do czasu az nie zaczął oceniać Mruga


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Ciekawostka
Forum Strona Główna -> SĘDZIOWIE - OPINIE - POLSKA
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Regulamin