Forum Strona Główna -> SĘDZIOWIE - OPINIE - POLSKA -> Sędzia: Magdalena Kozłowska
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 

Czy jestes zadowolony z pracy na ringu staffikow Pani Magdaleny Kozłowskiej?
TAK
34%
 34%  [ 10 ]
NIE
13%
 13%  [ 4 ]
JEST MI OBOJETNA
0%
 0%  [ 0 ]
NIE DO PRZYJĘCIA
6%
 6%  [ 2 ]
NIE ZNAM
6%
 6%  [ 2 ]
DOSKONAŁY SPECJALISTA
37%
 37%  [ 11 ]
Wszystkich Głosów : 29

Sędzia: Magdalena Kozłowska
PostWysłany: Pon 8:02, 25 Maj 2009
agneta
#MoOd
 
Dołączył: 28 Kwi 2008
Posty: 6019
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Bychawa





Zapraszamy do głosowania


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 9:07, 25 Maj 2009
forgeta
~:Friends:~
 
Dołączył: 01 Wrz 2006
Posty: 1611
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Starogard Gd.





poza osobistymi preferencjami powiem tak moim zdaniem ma ogromną wiedze i sie cały czas uczy, staffikowe rodowody na pamięć, perfekcjonistka, wie co aktualnie na topie i jaki typ, ma swoje preferencje ale ocenia baaardzo mocno trzymajac się wzorca.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 16:15, 25 Maj 2009
klaudia&Manta
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 03 Lis 2007
Posty: 4032
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: ONA





Popieram .
Uwielbiam jeżdzic na wystawy , gdzie p.Kozłowska sędziuje .
Ma ogormną wiedzę , ma swój typ , ocenia sprawiedliwie . Do tego jest przesymaptyczna Mruga


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 16:19, 25 Maj 2009
agneta
#MoOd
 
Dołączył: 28 Kwi 2008
Posty: 6019
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Bychawa





cóż zgadzam się z przedmówczyniami Mruga
Sędzina wie co lubi, ocenia dokładnie - u nas w opisach zarówno zalety jak i wady psa, daje wskazówki (przynajmniej ja dostałam parę porad) - poza tym bardzo lubi staffiki, pozwala im się polizać Laughing sama chętnie je dotyka i ogląda Mruga

zresztą...sami wiecie Mruga


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 16:21, 25 Maj 2009
Vectra
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 15 Wrz 2006
Posty: 4148
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 29 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Stare Babice
Płeć: ONA





Bardzo miła sędzina , ale podobno miewa i gorsze dni Mruga Ja trafiłam na doskonały humor tej pani

Daje fajne opisy luzackie Mruga Miło jest się spotkać z taką osobą na ringu ....


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 16:35, 25 Maj 2009
Justi
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 07 Gru 2005
Posty: 2533
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wawa
Płeć: ONA





To nasza pierwsza wspólna sędzina ( moja i Dżeza) i jako debiutant ringowy oceniam fantastycznie tą Panią !!! Bardzo miło wspominam i chętnie do niej jeszcze pojadę jak tylko będę miała okazję. Zna się na tym co robi i ocenia ściśle według wzorca.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 18:32, 25 Maj 2009
Carbonarastaff
~:Friends:~
 
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 2237
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa
Płeć: ONA





ja równiez cenię sobie Pania Kozłowska , jedna z nielicznych sędziów mocno siedzacych w temacie sbt.... choć czasami....Wesoly


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 18:26, 26 Maj 2009
wejherstaff
@Admin
 
Dołączył: 05 Gru 2005
Posty: 9404
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 21 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: pomorskie
Płeć: ONA





Bardzo sobie cenę tę sędzinę, trzyma sie ściśle wzorca (choć sama raczej woli mocniejsze osobniki przynajmniej tak mi sie bardzo wydaje) z każdym psiakiem "pogada" Wink ma ogromną wiedzę, ocenia sprawiedliwie i jest bardzo miła

Ps.Piszczałki i fruwające chusteczki w ręce Pani sędziny jak najbardziej ok Mruga


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 11:38, 21 Kwi 2012
sylwia
~NewUser~
 
Dołączył: 24 Sie 2009
Posty: 51
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5





Popieram opinie przedmówców. Przykłada się do do tego co w ringu do Niej należy. Jest niezwykle perfekcyjna. Trzyma się wzorca. Na jednej z wystaw w której uczestniczyłam młodzież zapraszała na stół. U psa ceni sobie ruch i temperament. Może jedno ale. Troszkę za długo przetrzymuje psa do oceny, ale to można wybaczyć z racji tego,że dokładnie obserwuje jakie pieski Jej zdanie powinny zająć lokaty. Polecam tą sędzinę.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 12:39, 07 Lut 2013
Bold Ruler
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 08 Cze 2008
Posty: 1508
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: opolszczyzna
Płeć: ONA





A jaki typ odpowiada sędzinie, moze ktoś napisać jakie staffiki bardziej lubi? Te np "anglickie" czy bardziej ciężkawe? Wesoly


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 13:48, 07 Lut 2013
strumyk
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 01 Maj 2006
Posty: 2473
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: gdansk
Płeć: ONA





hmm, takie optymalne wg mnie


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 17:30, 07 Lut 2013
Bold Ruler
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 08 Cze 2008
Posty: 1508
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: opolszczyzna
Płeć: ONA





Dzięki strumyk Wesoly


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 18:35, 07 Lut 2013
strumyk
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 01 Maj 2006
Posty: 2473
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: gdansk
Płeć: ONA





aa, i ladna prezentacja tez bardzo wazna, docenia luzna smycz w ruchu


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 19:36, 07 Lut 2013
Bold Ruler
~~StaffBullUser~~
 
Dołączył: 08 Cze 2008
Posty: 1508
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: opolszczyzna
Płeć: ONA





Wesoly


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Sędzia: Magdalena Kozłowska
Forum Strona Główna -> SĘDZIOWIE - OPINIE - POLSKA
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Regulamin